Företagssegling
- Vi leverar utveckling och upplevelse - 

Att ha seglat med kollegor var en fantastiskt kul aktivitet. Att få lära känna kollegorna lite mer i en helt annorlunda miljö, men framförallt få uppleva seglingens principer i en så sjukt vacker skärgård. Detta kommer vi att göra igen, abslolut!

Anders Hansson

Att segla med kollegor är en spännande och rolig aktivitet. Spännade därför ni får mötas, på ett sätt som inte riktigt går att jämföra med på kontoret, och då brukar det bli roligt!

VIdare så är Segling en härlig team aktivitet där ni tillsammans hissar segel, skotar, trimmar och seglar båten under ledning av pedagogsk skeppare, ni måse samarbeta. Det är även ett bra sätt att lära känna kunder och samarbetspartners på, så bjud gärna med dem på en seglingstur.

Programförslag - endagssegling

09.00 samling på bryggan där du hälsas välkommen med en kopp kaffe under det att skepparen går igenom dagens rutt och händelse. Om ni är flera båtar kanske en lustfylld matchrace kan vara på sin plats för att pumpa lite adrenalin och spänning.

09.30 Lägger vi ut från bryggan samtidigt som en säkerhets- och rollfördelning görs. Vi hissar segel och påbörjar lite träning av slag och manövrar.

10.00 Startskotten går under hejarop mellan båtarna - spånningen är olidlig, adrenalinet pumpar. Hinner vi så genoför vi två till tre race.

12.00 Vi ankrar upp i en mysig liten vik varefter skepparen serverar en saffrans doftande skärgårdsgryta (om så önskas), emedan superlativen flödar mellan båtarna om hur duktiga vi varit. Kanske ett bad kan locka någon modig.

13.15 Tar vi upp ankare coh hissar segel. Kanske någon besättning pockar på revanch i matchrace eller så glider vi ut och bara njuter av världens vackraste skärgård, tyst stilla och harmoniskt. Under gång så tar vi en gofika med lite godis.

17.00 Lägger vi till vid bryggan och besättningen (Ni), mönstrar av fulla av härliga upplevelser och intryck.